Vrouwencoach

Gespecialiseerd in zwangerschap, bevalling en moederschap

Goed begin

Het woord zegt het al. We beginnen na onze kennismaking en intake met een ‘Goed begin’ .

We ontmoeten elkaar drie keer een uur. Tijdens de drie gesprekken maken we al mooie stappen. Soms is dit voldoende en ronden we de coaching af. Mocht je nog meer gesprekken nodig hebben, dan gaan we door met de ‘Uitbreiding’.

Uitbreiding

Dit pakket is een uitbreiding zijn op ‘Goed begin’. Tijdens de coaching kan namelijk blijken dat je meer gesprekken nodig hebt om weer stevig in je schoenen te staan.

Door dit pakket van twee gesprekken van een uur is dit heel eenvoudig en overzichtelijk.

Soms is tijdens de kennismaking en intake al duidelijk dat vijf gesprekken nodig zijn om je weer op weg te helpen. Op dat moment kiezen meteen voor ‘Goed begin’ en ‘Uitbreiding’.

Op maat

Mijn werk is niet altijd in een pakket te gieten. Daarom bied ik ook maatwerk. Zowel voor minder dan drie gesprekken als meer dan vijf gesprekken.

Neem contact op. Naar aanleiding van jouw verhaal maak ik een inschatting van wat nodig is.

Specialisaties als vrouwencoach

Bevalverwerking

Heb jij een nare of traumatische bevalervaring gehad? Je bent jezelf niet meer, je bent boos of verdrietig en praten over jouw bevalervaring lukt je niet. Dan ben je altijd welkom bij mij. Dat kan kort na de bevalling zijn, maar ook als de bevalling al even geleden is.

Je kunt bij mij terecht voor 1-op-1 begeleiding.

Opnieuw zwanger

Je dacht dat je de vorige zwangerschap en bevalling een plekje had gegeven, maar nu je opnieuw zwanger bent komt alles weer boven. Het vliegt je aan en het doet wat met je tijdens deze zwangerschap. Je wilt ook kunnen genieten en weer meer vertrouwen krijgen.

Coaching kan 1-op-1 of in groepsverband.

Moederschap

En dan ben je ineens moeder. Niet iedereen zit op een roze wolk en bij heel veel moeders gaat het niet vanzelf. 

Merk je dat het je niet lukt om ‘alles’ weer op de rit te krijgen, herken jij jezelf niet in hoe je doet of valt het moederschap tegen en voel jij je daar schuldig over? 

Dan ben je welkom bij mij.

Kinderloosheid

Het niet of moeilijk zwanger worden van een (volgend) kindje dat zo gewenst is kan je leven overnemen. Je voelt je leeg, eenzaam, je geniet minder van mooie momenten in je leven, je gaat de deur steeds minder uit of je voelt je geblokkeerd door je verdriet en boosheid.

Tijdens 1-op-1 gesprekken krijg jij de tijd om je verhaal te delen.

Mijn werkwijze

Ik ben een praktische vrouwencoach die jou in korte begeleidingstrajecten helpt je kracht weer te vinden, weer vooruit te kunnen en die je helpt terug te kijken naar wat geweest is. Het leven wordt weer lichter en je kan weer genieten van leuke dingen.

Ik werk vanuit mijn hart en met passie voor alle vrouwen als het gaat om een kinderwens, zwanger zijn, bevallen zijn en het ouderschap.

Voel je dat je in de knoop zit, ben jij jezelf niet meer, voel jij je angstig, gespannen, onzeker of moe? Dan kan ik iets voor je betekenen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je kan groeien van deze ervaring als je de juiste begeleiding krijgt. Jouw vraag en doel staan centraal in alle trajecten.

"Ik heb veel steun en handvatten om blijvend mee aan de slag te gaan uit de coaching gehaald. Ook je luisterend oor en (kritische) vragen zijn helpend geweest. Er is bij mij inzicht ontstaan en daardoor ook bewustwording. Ik heb daardoor de coaching als heel prettig, steunend en warm / liefdevol ervaren."

Marlon

"Het was heel erg fijn om als kersverse mama vol hormonen en onzekerheid mijn kwetsbaarheid bij jou te laten zien. Je snelle bereikbaarheid, nuchterheid en spiegel hebben mij geholpen om vertrouwen in mijn eigen wijsheid als moeder te krijgen."

Anouk

Zet de eerste stap

w

Bel

Je mag mij altijd bellen. Ook als je geen afspraak hebt. Soms is bellen gewoon handiger en fijner dan e-mailen. Doen!

E-mail

Stuur een e-mail als dat goed voor je voelt. Je krijgt snel reactie van mij. Afhankelijk van je vraag e-mail of bel ik terug.

Kennismaking

De klik is belangrijk in mijn werk als doula. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Veel gestelde vragen

Kan ik met al mijn vragen, onzekerheden en / of klachten bij jou terecht?

Ik ben opgeleid om je te kunnen helpen bij angst rondom de zwangerschap en bevalling, verwerking van jouw bevalervaring en jezelf weer terug te vinden in het moederschap.

Tijdens onze kennismaking of intake vertel jij over je klachten en dingen waar je tegen aanloopt. Aan de hand daarvan kan ik beoordelen of ik de juiste persoon voor je ben. 

Wat maakt jou anders dan een andere vrouwencoach?

Dat is moeilijk te zeggen. Het belangrijkste is dat je een klik met met een coach of zorgverlener.

Je kan bij mij terecht als je op zoek bent naar iemand die naar je luistert, samen oefeningen doet om achter de kern te komen en je opdrachten geeft om jezelf weer terug te vinden.

Kan mijn kindje mee naar een coachsessie?

Het liefste niet. Jouw zoon of dochter kan gaan huilen of onrustig zijn. De aandacht is dan niet meer bij jou en het gesprek, maar bij hem of haar.

Kom je ook aan huis?

Ja, als het nodig is kom ik bij jou thuis. 

Afhankelijk van jouw klachten en je situatie is het soms nodig dat ik bij jou thuis kom. Geen probleem.

Het uitgangspunt is wel dat je naar mij komt of dat we een wandeling gaan maken. 

Wordt jouw coaching vergoed?

Nee, op dit moment wordt mijn coaching nog niet vergoed.

Mocht het nodig zijn kunnen we altijd een betaalafspraak maken.