Over mij

Dit ben ik! Doula, vrouwencoach en zwangerschapsdocent

Hi! Ik ben Loes

Eerlijk, open, warm, liefdevol en geduldig. Zo word ik regelmatig omschreven door aanstaande ouders. Geen onderwerp is mij te gek. Ik sta open voor een echte verbinding en een hechte band. Dit doe ik door te ontzorgen, te verbinden, te ondersteunen en jou te zien.

Ik word blij van zwangerschappen, geboortes en contact met mensen. De rust, de liefde, de verandering en het nieuwe leven vind ik geweldig.

De kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan gebruik ik tijdens mijn werk. Ik vertel over goede bevallingen, bevallingen die anders lopen en hoe jij in iedere situatie aan het roer staat. Dat maakt een bevalling tot een goede herinnering!

Aanstaande ouders ondersteunen in een bijzondere periode in hun leven is het leukste en het fijnste dat er is. Ik volg mijn gevoel en ik laat je graag zien dat ook jij op jouw gevoel mag vertrouwen!

Vanuit Olst ben ik zo in Deventer of Zwolle. Dat maakt dat ik een groot werkgebied heb, want ik ga ook graag de IJssel over richting Apeldoorn of de andere kant op naar Raalte of Holten.

Ik ontzorg

Dit doe ik door naar je te kijken en te luisteren. We maken gebruik van jouw kracht en kwaliteiten om je vertrouwen te laten groeien. Samen doorlopen we de zwangerschapsweken richting de bevalling. Als je ergens onzeker van wordt of iets loopt anders dan gedacht of gehoopt, dan ben ik er als jij dat nodig hebt.

Ik ondersteun je

Ik ondersteun je waar jij dat nodig hebt. Soms is dat met een (app-)berichtje, een extra bezoek, een maaltijd, een luisterend oor, door je te helpen herinneren aan jouw ideeën en wensen of door je te verwijzen naar fijne zorgverleners.

Ik verbind

Je hoeft het niet alleen te doen. Je hoeft het niet alleen met je partner te doen. Nooit niet en zeker nu niet. Ik geef je dat vertrouwen en ik steek mijn hand naar je uit. Verbinden is een team vormen en door een team te zijn kan je groeien.

Omring je door mensen die bij je passen en die je dragen.

Ik zie je

Jij mag het doen op jouw manier. Door jou te zien sluit ik aan bij jouw behoeften en wensen. Het maakt niet uit als dit anders of hetzelfde is als de rest. Het gemiddelde en de standaarden zijn fijn, maar niet de basis. Jij bent jij!